14 Temmuz 2012 Cumartesi

Garanti Bonus Kart Borç Öğrenme


Garanti Bonus Kart Borç Öğrenme

Öncelikle kredi kartı müşterisi olduğunuzu düşünerek müşterisi olduğunuz bankanın Bonus kard borç öğrenme ve sorgulama yöntemlerini kısaca anlatalım. Daha öncesinden Bonus Kart hakkında bilgi sahibi olalım. Bonus Kard şu anda ülkemizde en yaygın kredi kartlarından birisi olmakta ve yurtiçi ve yurtdışında kolayca kullanabileceğiniz sizlere taksit ve bonus kazandıran bir kredi kartıdır. Garanti Bankası Bonus Kart borç öğrenme yöntemlerine gelince…

Garanti Bonus Borç Öğrenme Yöntemleri

* İlk olarak İnternet bankacılığı.

Garanti Bankası Bonus Kart internet bankacılığına üye olarak 3 adımda hesaplarınıza erişebilir, kredi kartınızla yapmış olduğunuz tüm harcamaları ve kalan borcunuzu görebilirsiniz. İnternet bankacılığına üye olduktan sonra ilk olarak müşteri numaranızla sizin belirlediğiniz parolayı giriyorsunuz. Daha sonra yine sizin belirlediğiniz şifreyi giriyorsunuz. Bu iki işlemi hallettikten sonra size güvenlik sorusu olarak görüntü resminiz gösteriliyor. En son olarak sizin belirlediğiniz cep telefonunuza gelen tek kullanımlık şifreyle beraber giriş yapıp yaptığınız tüm harcamaları, dönem içi tüm işlemleri ve borçlarınızı görebilirsiniz.

* Bir başka borç öğrenme yöntemi ise Alo Garanti telefon bankacılığı.

Telefon bankacılığında müşterisi olduğunuz garanti bankası telefon bankacılığını arayarak Bonus Kart numaranızı yada hesap numaranızı girdikten sonra telesekreter sizden şifrenizi girmenizi ister. Şifrenizide girdikten sonra Bonus Card’a olan borcunuzu dönem içi işlemlerinizi hatta Bonus Kart’a olan borcunuzuda ödeyebilirsiniz.

* En son olarak Garanti Bankası ATM’lerinden

En Yakın garanti bankası atm'lerinden Bonus Kart’ınızla borcunuzu öğrenebilir ve gerekli ödemeyi şube kapalı olsada yapabilirsiniz. Bonus Card’ınız olmasa dahi Bonus Card numaranızla girerek borcunuzu ödeyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder